Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


July 1, 2006
Hjem fra børnesommerlejr
Filed under: Dansk,Personal by jonasfj at 7:33 pm

4 af mine unger fra børnesommerlejr I denne uge var jeg leder på kfum-kfuk’s børnesommerlejr for distrikt midt-jylland, og jeg er lige kommet hjem i dag. Jeg har tidligere været med på børnesommerlejr som både deltager og ung-leder. I år var jeg med til at planlægge 5-6 kl. hike, og selvom vi var lidt stressede ugen før børnesommerlejr, fik vi styr på hele hike’n natten forinden… Og på trods af vores lidt pressede planlægning, gik det hele godt og alle børn kom levende hjem.
Jeg var leder for 5 piger, der gik i 5-6 kl. Ungerne var faktisk meget søde, og opførte sig ordenligt, selvom de nu klagede lidt over mine “godnat”-historier…
Jeg må faktisk indrømme at jeg var lidt bekymret over at skulle styre et hold piger, men det gik nu meget godt… Og jeg tror/håber de har fået en godt lejr…
På trods af et enormt søvn underskyd, så har jeg det godt og jeg er sikker på at jeg gerne vil være med næste år…

1 Comment »

  1. […] “Der var engang” da jeg kom hjem fra børnesommerlejr, hvor jeg lovede at komme igen året efter, som sagt så gjort. Jeg er nemlig lige kommet hjem fra Kfum-kfuk distrikt midt-jyllands børnesommerlejr, der i 2007 stod i eventyrets tegn. Jeg har tidligere været med som både deltager, ung-leder og leder, år var jeg så med som leder igen. […]

    Pingback by Jopsen.dk/blog » “Der var engang” - Børnesommerlejr 2007 — July 14, 2007 @ 9:01 pm

Leave a comment