Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


July 3, 2010
Hjemme fra børnesommerlejr 2010
Filed under: Dansk,Personal by jonasfj at 8:46 am

Så har jeg endeligt fået sovet ud efter endnu en hård og fantastisk børnesommerlejr… Den sidste uge har jeg været leder for nogle 5-6 klasses piger på Kfum-Kfuk distrikt Midtjyllands børnesommerlejr 2010. Og igen var der tale om en fed lejr masser af sjov, vand og sol (måske i virkeligheden for meget for en nørd som mig). I år måtte jeg så også se børn der var mine unger for 3 år siden komme med som ungledere, den slags er faktisk lidt foruroligende. Men efter grundig opgørelse, for ja jeg kunne faktisk ikke huske det, så har jeg været med på børnesommerlejr som leder 5 (+1 en gang som ungleder). Når, men jeg har ikke tid til at reflektere over at blive gammel, det kan jeg gøre når jeg bliver pensioneret :).

Temaet for årets børnesommerlejr var cirkus. Dette skulle selvfølgelige reflekteres i hiken, hvor vi bl.a. havde kapløb i klovne sko, flødeskums kast (på leder) og tiger tæmning som poster. Anders og jeg var posteret ved tiger tæmnings posten, her skiftedes vi til at kravle rundt, skærer tænder og skrige os hæse, mens ungerne skulle pacificeres os med pakketape. Nedenunder ses, en farlig tiger (mig), indfanget af 8 friske tiger tæmnings aspiranter :).

Til trods for et par dråber regn forløb hiken helt godt… Vi overlevede alle sammen, selvom vi savnede vores har-alt-mulig-i-traileren-mand Jens Christian, det forlyder dog at han kommer igen næste år :). Udover et par dråber på hiken fik vi ikke noget regn på børnesommerlejr. Men det betyder jo ikke at man kan forblive tør, når ungerne får lov at give en leder vand til lejrbål hvis de har det pæneste telt. Således gik det altså til at jeg ikke kunne komme til lejrbål uden at blive våd…

1 Comment »

  1. Hej Jonas.
    Fed læsning fra Børnesommerlejren. Dejligt tilbageblik og man får jo hele stemningen smidt lige ind i stuen. Herligt! 🙂
    Spændende hjemmeside.

    Comment by Kirsten Vindum — October 25, 2010 @ 2:19 am

Leave a comment