Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


August 15, 2006
Tilbage til Ubuntu
Filed under: Computer,Dansk,Linux by jonasfj at 2:06 pm

I dag skiftede jeg tilbage til Ubuntu. Jeg har tidligere kørt OpenSuSE 10/10.1 og endnu før det legede jeg med Ubuntu 4.10.

Efter en hel del problemer med pakkehåndteringen, YaST og en masse andre ting i OpenSuSE 10.1 valgte jeg at skifte tilbage til Ubuntu. Nu har jeg så installeret Ubuntu 6.06 og den kan varmt anbefales! Det eneste negative ved Ubuntu er alt den software der skal efter installeres, men med Synaptic/apt-get er det ikke et realt problem.

Det eneste tidspunkt jeg har været nød til at redigere config-filer var ved installationen og opsætning af network-manager. Ubuntu trådløs netværk virkede også fint uden network-manager, men det tog lang tid at skift mellem forskellige netværk.

Leave a comment