Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


October 8, 2006
Last.fm, Amarok og firefox
Filed under: Computer,Dansk,Linux by jonasfj at 4:17 pm

Last.fm.gifI går da jeg var ved at rediscover my music med Amarok, faldt jeg over last.fm, en online radio station der tilpasser sig efter din musik smag! Gå online register en bruger og begynd at lytte til online radio, når der kommer et dårligt nummer trykker du bare “skip”, du kan også rate nummerne positivt eller negativt alt efter om du kan lide dem. Der er også mange flere funktioner på last.fm, grupper, forum, charts og listen er meget langt.

Når ja, når man har oprette sig kan man lige join Amarok bruger gruppen selvfølgelig 🙂 Amarok er integreret med last.fm, så du skal bare indtaste brugernavn og adgangskode, også er du ellers godt igang…

Desuden kan man registrer protokollen lastfm:// i firefox, sådan at når man surfer lidt rundt på http://last.fm kan man bare klikke på at linke og så kører radio stationen i Amarok:

  1. Åben Firefox
  2. Skriv about:config i adresse linjen
  3. Højre klik tilføj streng
  4. Streng navn:network.protocol-handler.app.lastfm
  5. Streng værdi: amarok

Også surfer man bare rundt på last.fm og finder nogle spændede radio stationer…
Hvis man subscriber kan man oprette sine egen personlige radio station, det lyder totalt nice, nu slipper jeg da endelig for at finde på en musik smag… Men last.fm kommer jeg jo nærmest sovende til en 🙂

Leave a comment