Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


October 18, 2006
Min hjemmeside endelig (næsten) færdig
Filed under: Computer,Dansk by jonasfj at 11:25 pm

Så blev min personlige hjemmeside endelig færdig, eller næsten da. Der mangler nogle enkelte sider og nogle af dem kunne være bedre. Desuden burde jeg have store advarsels skilte til Internet Explorer brugerne…

Men nu fandt jeg endelig tiden til at få projektet gjort næsten færdig, derfor har jeg valgt at smide min hjemmeside på nettet nu. Intet er perfekt, heller ikke mig… Min nye hjemmeside er næsten lige så grim som den gamle, som følge af mit statigt ikke eksiterende design talent. Men den er dog en smule hurtigere, skrevet i php/mySQL ikke asp/Access og har lidt mod_rewrite, som skulle give et bedre bruger interface. Du kan se min hjemmeside på:

Jopsen.dk/da (Dansk udgave)
Jopsen.dk/en (Engelsk udgave)

1 Comment »

  1. Hej Jonas

    Tillykke med dit nye site…. Jeg håber, at du får god nytte af det.

    /Klaus K

    Comment by Klaus Kristensen — November 6, 2006 @ 3:53 pm

Leave a comment