Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


January 9, 2007
Nitten år, som tiden går
Filed under: Dansk,Personal by jonasfj at 11:54 pm

Engang for 19 år siden (d. 9 Januar 1988) blev jeg født, dvs. at jeg idag fylder 19 og lige nu begynder på mit sidste teenage år. Men jeg har nu ikke tænkt mig at blive forfærdeligt meget mere normal af den årsag. Vi er jo alle børn, ik?

Så ja, det er vist nok min fødselsdag i dag. Den startede også helt fint, jeg fik overtalt min forældre og søskende til ikke at synge fødselsdags sang om morgen. Så jeg fik lov til at sove til normal tid. Men nu er det jo også min fødselsdag så selvfølgelig regner det, når jeg skal i skole. Men min far gav mig et lift til skole og da der ikke var lærer på i de 3 sidste timer i skole, så besluttede jeg mig for at holde lidt tidligt fri…

Så alt i alt, og på trods af lidt regnvejr og lektier, så har det været en god fødselsdag. Jeg fik en lampe og et par sko is fødselsdags gave. Jeg mangler vist også en lidt pænere lampe til mit værelse.

1 Comment »

  1. Tillykke 😀 det er vidst på sin plads, selv om det er lidt sent 😀

    Comment by Rene Josefsen — January 25, 2007 @ 9:48 pm

Leave a comment