Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


February 7, 2007
Delphi BlogReader
Filed under: Computer,Dansk,School by jonasfj at 11:40 pm

BlogReaderSå er jeg blevet færdigt med endnu et programmerings projekt, denne gang i delphi. Ikke fordi jeg bryder mig om delphi, faktisk synes jeg det er et forfærdeligt sprog. Syntaksen i delphi er værre en VB(.Net), at nogle mennesker overhovedet kan overskue en sådan kode går over min forstand. Desuden ligger det langt fra min tankegang et benytte et ikke standardiseret sprog, med kun en leverandør som oven i købet ikke frigiver kildekode. Den “nye” genoplivning af delphi (explorer edition), som vi har benyttet i skolen er da slet heller ikke noget at råbe hurra for.

Men nok om delphi’s elendigheder, jeg kunne jo komme til at fornærme nogle borland fans. Som projekt i delphi har jeg udviklet en BlogReader til at læse RSS feeds med. I modsætningen til nogle af de andre programmerings projekter jeg har lavet i programmering C, vil jeg mene at dette projekt er fuldstændig uden potentiale. Ikke mindst fordi det er skrevet i delphi, men også fordi det ikke er skyggen af innovation i projektet. Alligevel vil jeg da for traditions skyld frigive kildekoden, projekt filer og rapport. Hvis det da skulle være til nogens interesse. Du kan finde de distribuerede filer her.

Leave a comment