Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


March 10, 2007
Zurück aus Berlin
Filed under: Dansk,Personal,School by jonasfj at 4:36 pm

Brandenburger TorDen sidste uges tid har jeg været i Berlin, med skolen på studietur. Jeg ellers regnet med at jeg var færdig med tysk efter 10’ende klasse. Men nej, selvfølge skal studieturen gå til Berlin; det skal vist lige siges at vi ikke selv valgte. Når men bort set fra at tyskerne stadig snakker tysk, så var det faktisk en god tur. Selvom det var min tredje tur til Berlin, jeg har tidligere været der med både forældre og med efterskolen i 10’ende klasse.

Vi var selvfølgelig rundt og se nogle af de obligatoriske ting, som f.eks. Rigsdagen, Sachsenhausen osv. Dem havde jeg vist nok set et par gange før, selvom det selvfølgelig aldrig er det samme, kan det godt være en anelse kedeligt. Men vi havde en 3 timer tur med guide i bus, hvilket faktisk var meget godt. Fordi man hørte en masse man normalt ikke ville kende til.

Leave a comment