Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


June 28, 2008
Så blev man student, med hue på hovedet
Filed under: Dansk,Personal,School by jonasfj at 2:17 pm

I den forgangne uge er jeg blevet student, og har hermed afsluttet HTX. Med et snit på 9,6 kan jeg også godt være meget godt tilfreds med mine karakterer. Herunder ses mine eksamenskarakter:

Studie område 2 7
Matematik Skriftlig 12
Dansk Skriftlig 10
Fysik Skriftlig 12
Engelsk Mundtlig 12
Teknik 12
Dansk Mundtlig 7

Jeg synes også selv at alle mine eksamener er gået meget godt. Der var lige teknik, hvor tiden gik lidt for hurtigt og jeg ikke fik sagt noget fornuftigt, men så var projektet heldigvis så godt at de ikke kunne give mig mindre end 12. Til dem der ikke har hørt om mit afsluttende teknik projekt, så var det et intelligent hjem under navnet iHome. Systemet var bygget op omkring en webserver, der bestod af et atmega644, et SD-kort, en enc28j60 ethernet controller og lidt andet godt. På webserveren kørt uip (Tcp/Ip stack), Tiny FatFs (FAT implementating), diverse drivere, en simpel HTTP server til både statistiske sider og Web API, diverse hardware drivere og en mDNS-responder name resolution implementering. Sidst nævnte er jeg selv lidt stolt af at have skrevet, mange af de andre komponenter er tyv stjålet andre steder fra. Webserveren var tilsluttet LCD, keypad, tribleastabilmultivibrator (alarm), dørlås, vindue åbner samt diverse sensorer. Jeg har valgt ikke at frigive projektet da kildekoden er en smule mixed og meget hacked. Men dele af systemet er tilgængeligt i SVN hos avr-uip.

1 Comment »

  1. Hørte jeg nogen sige nørd 😉
    – Tak for sidst

    Comment by Sofie — July 6, 2008 @ 11:53 pm

Leave a comment