Jonasfj.dk/Blog
A blog by Jonas Finnemann Jensen


August 31, 2008
Så er jeg flyttet hjemmefra…
Filed under: Dansk,Personal by jonasfj at 10:14 am

Så er sommeren ved at være slut og studiestart lige om hjørnet. I går flyttede jeg så til Aalborg, og nu er jeg så altså flyttet hjemmefra… Som siturationen er har jeg 3 kg kylling, 22 pølser, en pose boller, og en fryse pizza i fryseren; derudover har jeg 4 skriver rugbrød og pose havregryn… så med alt held går der i hvert fald mindst en uge inden jeg flytter hjem igen… 🙂

NyLejlighed
Ellers går det faktisk fint, jeg har fået indrettet mig praktisk i min 34m² lejlighed og i går fik jeg, med hjælp fra mine forældre, købt det meste af alle de mærkelige små ting man går og mangler. F.eks. bradepande, karry, tørrestativ og meget andet… samt 2, på anden dagen, stadigt levende potteplanter…

Leave a comment